Στοίχημα βόμβα, να πάρει ο Τραμπ και τις συνολικές ψήφους

Στοίχημα Τραμπ ψήφοιΠαρακολουθώ φανατικά τις εξελίξεις στις ΗΠΑ εδώ και πολλούς μήνες. Τα ΜΜΕ τους ειναι πιο φανατικά από ποτέ και το ίδιο ισχύει για τους social media γίγαντες Twitter, Facebook. Το μίσος τους για τον Τραμπ τους έχει μετατρέψει σε τεχνολογικούς τυράννους που κάνουν το παν να καταστείλουν την αντίθετη γνώμη, είτε με ψυχρό μπλοκάρισμα, είτε με δύο μέτρα και δύο σταθμά στην εφαρμογή των κανόνων τους, μέχρι και με καταστροφή καριέρας κ.α. Ξέρω πως ακούγεται απίστευτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε χώρα ηγέτη του πλανήτη, όμως δυστυχώς αυτή ειναι η πικρή αλήθεια.

Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα -και στις περισσότερες χώρες της Δύσης- δείχνουν στήριξη σε Μπάιντεν περίπου 80%. Αυτό δείχνει την απίστευτη δύναμη των Αμερικανικών ΜΜΕ στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης στον πλανήτη.

Αν όμως σας έλεγα πως τα ΜΜΕ αυτά φέρονται σαν κομματικές φυλλάδες, με αμέτρητα ψέματα και απερίγραπτη προπαγάνδα;

Αν σας έλεγα πως ο Τραμπ δεν ειναι ρατσιστής; Θα γελούσατε μαζί μου γιατί έχετε ακούσει το αντίθετο τόσες φορές και από τόσες πηγές που σας έχει γίνει βίωμα.

Ας το δούμε πρακτικά: αν ήταν ρατσιστής, πόσοι Αφροαμερικανοί, Λατίνος και Ασιάτες θα τον στήριζαν; Κανένας, έτσι δεν ειναι; Η αλήθεια όμως ειναι τελείως διαφορετική.

Σε πρόσφατο άρθρο, το πρώτο όνομα στις δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ γράφει πως ο Τραμπ χάνει λευκούς και κερδίζει μαύρους και Ισπανόφωνους:

Εκλογές ΗΠΑ Τραμπ λευκοί μαύροι

Κι εδώ ανηψιά του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ χαρακτηρίζει τα ΜΜΕ fake news και λέει πως ο Τραμπ δεν εινια ρατσιστής..

Μπορώ να γράφω τόμους για τα αμέτρητα ψέματα για τον Τραμπ. Νιώθω πως οι ΗΠΑ ζουν καταστάσεις ΕΣΣΔ, όπου η αλήθεια απαγορευόταν. Βασιζόμενος λοιπόν σ'αυτο το σκεπτικό, αρνούμαι να πιστέψω οτιδήποτε μου παρουσιάζουν τα "αξιόπιστα" μέσα.

Έχω ήδη ποντάρει σε νίκη Τραμπ, σε νίκη άλλου Ρεπουμπλικανού σε ακραία περίπτωση που ο Τραμπ πάθαινε κάτι ή και δολοφονούνταν,

και τώρα το τραβάω με στοίχημα στο οι Ρεπουμπλικανοι να κερδίσουν και σε συνολικές ψήφους.

Δεν ξέρω γιατί η bet365 δεν προσφέρει στοιχήματα στην πολιτική. Το έπαιξα στον στοιχημάν που προσφέρει τραβηγμένη απόδοση σε σύγκριση με την αγορά. Πχ η Pinnacle το έχει 6.80

(Για όσους δεν το γνωρίζετε, στις ΗΠΑ δεν κερδίζεις αν πάρεις τις περισσότερες ψήφους αλλά αν κερδίσεις στο Electoral College, το οποίο ειναι ένας μηχανισμός που δημιουργήθηκε για να μην έχουν δυσανάλογη δύναμη πολιτείες με μεγάλο πληθυσμό. Το 2016 ο Τραμπ είχε χάσει σε συνολικές ψήφους)

Οι λόγοι ειναι πάρα πολλοί. Μερικοί απ'αυτούς ειναι:

1) Τα αδιανόητα επεισόδια επί 3-4 μήνες από ομάδες (antifa/blm) που ο Μπάιντεν αρνήθηκε να καταδικάσει. Όσο αγνός και αν ειναι ο αγώνας σου, χάνεις το δίκιο σου όταν αρχίζεις να καταστρέφεις περιουσίες/ζωές αθώων. Τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί πρωτοφανή νούμερα αγοράς όπλων από πολίτες που παραδοσιακά στηρίζουν το δημοκρατικό κόμμα. Είναι τραβηγμένο να υποθέσω πως μεγάλο μέρος αυτών έχει ήδη παρατήσει το δημοκρατικό κόμμα και θα ψηφίσει Τραμπ;

2) Ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν λυπάται κανείς τον Μπάιντεν; Ο άνθρωπος ξεκάθαρα τα έχει χαμένα. Παρά τις αμέτρητες γκάφες του, αδυνατώ να τον κοροϊδέψω. Τον λυπάμαι.. Αν στη θέση του ήταν ο πατέρας μου ή μητέρα μου και αντίπαλος ήταν κάποιος που μισώ, θα ψήφιζα αυτόν που μισώ για να γλυτώσω τον άνθρωπό μου απ'αυτή ξεφτίλα..

3) Το πρόσφατο σκάνδαλο. Τα ΜΜΕ ζάλισαν επί πόσα χρόνια ήδη τον πλανήτη με το υποτιθέμενο σκάνδαλο Τραμπ-Ρωσίας, χωρίς τελικά να αποδειχθεί κάτι. Και τώρα που αποκαλύπεται σκάνδαλο γιγατόνων για τον Μπάιντεν, θυμίζουν Ιερά Εξέταση στον ζήλο τους να μηδενίσουν τις επιπτώσεις. Είναι σαν να έχουμε Μητσοτάκη στην εξουσία αλλά όλα τα ΜΜΕ να φέρονται όπως η Αυγή και η Εφημερίδα των Συντακτών. Αδιανόητα πράγματα για τη χώρα της Ελευθερίας το 2020..Σχετικά θέματα

Ο καλύτερος τρόπος να επενδύσεις 1000 ευρώ! Στοίχημα εναντίο

Οικονομολόγος αποκαλύπτει το μοναδικό (?) κερδοφόρο σύστημα

Στοίχημα σε άλογα ειναι καλύτερο από σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

Please publish modules in offcanvas position.