Το δικό σου σύστημα;

sport-betting.jpg"Αυτά που ποντάρεις δεν ειναι λογικά". Φράση που ακούω/διαβάζω πάρα πολύ συχνά. Κατ'αρχήν, λογική δεν ειναι κάτι μοναδικό, απόλυτο, αδιάσπαστο. Διαβάστε τι ειναι λογική εδώ. Λογικό δεν ειναι μόνο το "ο δυνατός κερδίζει τον αδύναμο", αλλά και το "κάποιες φορές ο αδύναμος κερδίζει τον δυνατό". Λογικό δεν ειναι μόνο το "ο αδιάφορος χάνει απ'τον ενδιαφερόμενο", αλλά και το "πολλές φορές ο αδιάφορος δεν ειναι όσο αδιάφορος δείχνει". Λογικό δεν ειναι μόνο το "λείπουν οι κεντρικοί αμυντικοί, άρα θα έχουμε γκολ", αλλά και το "αυτοί που θα τους αναπληρώσουν δεν ειναι για πέταμα". Αυτά και αμέτρητα άλλα, όμως το βασικό λάθος τους ειναι το ότι δεν καταλαβαίνουν ότι το βασικό στο στοιχημα ειναι να αγοράζεις κάτι που εκτιμάς ότι έχει απόδοση που σε συμφέρει. Ακόμα και αν αυτό που αγοράζεις δεν το βλέπεις καν(τυχαίο). Το αν θα βγείς κερδισμένος θα εξαρτηθεί απ'το πόσο καλός εκτιμητής είσαι.

Στο εξωτερικό, οι άνθρωποι του στοιχηματος ψάχνουν συνεχώς για νέα συστήματα. Κυρίως συστήματα πονταρίσματος(πόσο και πως θα ποντάρουν τα λεφτά τους), αλλά και συστήματα πρόβλεψης. Τα συστήματα πονταρίσματος υπόσχονται να βελτιώσουν τις πιθανότητες του παίκτη, αν και έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια πως ειναι αδύνατο. Κάποια απ'αυτά όμως είναι χρήσιμα στο να βοηθάνε τον παίκτη να μη παρασέρνεται από συναισθήματα στα πονταρίσματά του.

Τα συστήματα πρόβλεψης δεν ειναι πολύ δημοφιλή, κυρίως γιατί είναι ασύμφορη για τους "εφευρέτες" τους η δημοσίευσή τους. Το στοιχημα ειναι μια παγκόσμια αγορά, με πρώτο νόμισμα τα λεφτά και δεύτερο την πληροφορία. Γι'αυτο και κανένας δεν πρόκειται να μας χαρίσει ένα κερδοφόρο σύστημα. Πρέπει να το βρούμε μόνοι μας. Ένα απλοϊκό παράδειγμα συστήματος/μεθόδου πρόβλεψης: Ποντάρω όσες ομάδες έχουν συντριβεί με μεγάλο σκορ και έχω δεί ότι υπάρχουν οι αγωνιστικές και ψυχολογικές προυποθέσεις για αντίδραση στο επόμενο ματς. Το σύστημα αυτό θα εκμεταλεύεται την προσωρινή(?) πτώση των μετοχών μιας ομάδας, όταν η πλειοψηφία της παγκόσμιας αγοράς θα τις αγνοεί ή θα κοιτάει προς τις μετοχές της προσεχούς αντιπαλου της.

Σε αρκετά δημοφιλή Ελληνικά σάιτ διαβάζω συχνά τις παρακάτω φράσεις: "Το ματς ειναι αδιάφορο στοιχηματικά", "δεν υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες σήμερα".

Ακόμα και στην Ιατρική, μια επιστήμη(με ότι αυτό συνεπάγεται), οι ασθενείς ζητούν δεύτερη και τρίτη γνώμη. Εσείς, επιστήμονες της πλάκας, πόση αλαζονεία έχετε για να λέτε τόσο απόλυτα τέτοιες φράσεις; Πες "δεν έχω άποψη", "δεν βρήκα κάτι αξιόλογο", μη μας λες όμως ότι ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ δεν υπάρχει κάτι. Λες και η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΉ προσέγγιση ταυτίζεται με τη δική σου. Τρόποι για να προσεγγίσεις ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ένα ματς ή μια μέρα υπάρχουν πάρα πολλοί και σίγουρα ούτε οι μισοί απ'αυτούς δεν έχουν περάσει απ'το δικό σου μυαλό.

Ε-mail με απορίες και παρατηρήσεις στο admin @ antiopap.com


Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

Please publish modules in offcanvas position.